referenties


Nieuwe websites voor vrijgezellenfeestjes

We hebben 2 nieuwe websites laten maken, waar onze speciale programma's voor op de zaterdagen voor vrijgezellenfeestje staan.

Kijk hier:

Vrijgezellenfeestje voor Mannen
http://www.vrijgezellenfeestje-mannen.nl/index.html

Vrijgezellenfeestje voor Vrouwen
http://www.vrijgezellenfeestje-vrouwen.nl/index.html

Grote Vlieger bouwen

Wij bouwden samen met een afdeling van een provincie een grote vlieger op het strand van Vlissingen. Per groepje werd er een onderdeel gemaakt van de totale constructie, waarna ze buiten aan elkaar gezet werden. Uiteindelijk ging de vlieger onder luid gejuich omhoog en kon door goede samenwerking en coördinatie de boodschap duidelijk gelezen worden.

vlieger-bouwen-zeeland1vlieger-bouwen-zeeland2vlieger-bouwen-zeeland3

Bedrijfsfeest Vliegeren

Voor ruim 365 medewerkers van een Ministerie organiseerden wij een bedrijfsfeest/afscheidsfeest op het strand van Scheveningen. De totale groep nam deel aan 3D Megavlieger bouwen, Zandsculpturen, Sanjo Kitefight, Powerkiten en Volleybal. In 3 groepen werden er 3 verschillende vliegers gebouwd met elk een eigen boodschap inclusief een grootformaat foto op vliegerstof gedrukt. Ter gelegenheid van het afscheid werden deze vliegers tegelijk opgelaten toen de persoon in kwestie op de boulevard arriveerde. Daarna volgde er diverse toespraken en werd de dag in stijl afgesloten met een BBQ en feestavond bij de Beachcompany - Scheveningen.

bedrijfsfeest-scheveningen1bedrijfsfeest-scheveningen2bedrijfsfeest-scheveningen4bedrijfsfeest-scheveningen5

Vliegeren Strand Uitje

Vliegeren Kijkduin. Op het strand van kijkduin organiseerden wij een korte break tijdens een training. De sanjo-kitefight, waarbij de teams het in de lucht tegen elkaar opnamen en als afsluiting gezamenlijk de oktopus-megavlieger oplieten.

vliegeren-kijkduin4

vliegeren-kijkduin1

Vliegerworkshop Hoek van Holland

Vliegerworkshop Hoek van Holland. Voor deze groep organiseerden wij onze 3d megavlieger bouwen workshop bij de Zeetoren. Eerst werden binnen de onderdelen in elkaar gezet en werd er een planning gemaakt voor de opbouw. Waarna buiten op het strand de vlieger in elkaar werd gezet en uiteindelijk onder luid gejuich werd opgelaten. Enige verbazing over het feit dat zelfs bij 6 Bft de constructie in elkaar blijft zitten!
reuzevliegerhoek1reuzevliegerhoek2reuzevliegerhoek3reuzevliegerhoek4reuzevliegerhoek5reuzevliegerhoek6reuzevliegerhoek7